Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelu ja asiantuntijapalvelut uudis- ja korjauskohteisiin

Edistyksellistä rakennesuunnittelua

Palveluihimme kuuluu rakennesuunnittelu ja asiantuntijapalvelut uudis- ja korjauskohteisiin.

Toimistomme henkilökunnalla on pitkä kokemus kaikenlaisten rakennusten suunnittelusta. Olemme tehneet suunnittelua liike-, toimisto-, teollisuus- ja asuinrakennuksiin. Kokemusta meillä on myös kaikenlaisten julkisten rakennusten kuten koulujen, päiväkotien, kirjastojen, yliopistojen ja virastojen suunnittelusta.

Suunnittelijoillamme on FISE:n toteamat henkilöpätevyydet.

Rakennesuunnittelu tehdään aina kohteen ja asiakkaan vaatimukset huomioiden, aikatauluja kunnioittaen, luotettavasti ja sitoutuneesti.

Rakennesuunnittelua varmalla otteella

Laadukas ja teknisesti osaava rakennesuunnittelu luo säästöjä rakentamiseen, sillä on myös suuri merkitys työmaan käytännön toteutukseen. Oikeilla materiaali- ja runkoratkaisuilla rakennetaan kestäviä ja hyvin toimivia rakennuksia.

Toimistollamme on pitkä kokemus tietomallintamisesta ja suurimmassa osassa toimeksiannoista sitä käytetään hyväksi. Tietomalleista hyötyvät kaikki rakentamisen osapuolet. Tietomallinnusta voidaan käyttää hyödyksi esimerkiksi määrälaskennassa sekä työmaan suunnittelussa ja aikatauluttamisessa.

Käytössämme on Tekla Structures ohjelmisto ja sen kanssa yhteensopivat FEM-laskentaohjelmat.

Pyydä tarjous!

Voit pyytää tarjouksen helposti sähköpostilla tai oheisella lomakkeella. Vastaamme tarjouspyyntöösi mahdollisimman pian.